Във Варненско засега няма да се затварят нощните заведения. С

...
 Във Варненско засега няма да се затварят нощните заведения. С
Коментари Харесай

Варна отказа да затвори нощните заведения

 

Във Варненско към този момент няма да се затварят нощните заведения. С квалифицирано болшинство Областният координационен щаб отхвърли предлагането за тяхното затваряне.

Тази извънредно непопулярна мярка, ограничаваща правата на жителите и оказваща отрицателно влияние върху бизнеса, ще бъде разисквана още веднъж в най-кратък период, съгласно растежа на заболяеваемост и резултатите от инспекциите по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, оповестяват от щаба след съвещанието им през днешния ден.

Постигнато е кардинално единодушие за прекъсване на плановия банкет и плановата оперативна активност във всички лечебни заведения за болнична помощ на територията на област Варна, само че то ще бъде доказано на 17.01.2022г. след онлайн гласоподаване от членовете на ОКЩ, съгласно растежа на заболеваемост, оповестява БГНЕС.

Ще бъде усъвършенстван контролът по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, възстановяване организацията на имунизационния развой и опцията за улеснение достъпа на популацията до имунизация. Ще се организира спомагателна работна среща с кметовете на общини и с представители на общопрактикуващите лекари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР